O fire dinamică, sociabilă și vorbăreață, un om căruia îi place să dea glas sau sunet, în funcție de context, gândurilor sau ideilor fiecăruia. Realizator la Radio Românul, Roman FM, producer audio și voiceover. Pasionat de radio, muzică, mâncare bună, bere rece și călătorii, adoră să gătească, să viziteze locuri și să cunoască oameni noi.
Cei care locuiesc la bloc știu că se întâmplă așa ceva. Sacul cu resturi menajere este scos pe casa scării, în fața ușii. Din el se prelinge un firicel de lichid, iar mirosul dulceag al cojilor de pepene (pe care le vezi amestecate cu coji de ouă, cu cutia de lapte și cu factura de la gaz) îți amintește de acea dimineață în care, trezindu-te și intrând în bucătărie, ai constatat că ai uitat să duci gunoiul.
Pandemia continuă să afecteze elevii și profesorii din întreaga lume. Școlile din Marea Britanie vor aduce prin rotație elevii de gimnaziu și de liceu la școală, după ce guvernul a modificat ghidul cu măsuri pentru școlile aflate în zonele afectate de COVID-19. În Pakistan, toate școlile au fost închise. Pentru că s-au întețit atacurile antisemite, statul Arizona a introdus lecții speciale despre Holocaust. Iar din depărtata Tanzania ajunge un licăr de speranță: o organizație neguvernamentală a contestat în instanță legea prin care elevele însărcinate nu au dreptul să meargă la școală.
Care ar fi două lucruri pe care le-ai lua cu tine pe Marte? Un sistem de filtrare a apei? O carte, pe prietenul cel mai bun? Pe Matt Damon din filmul „The Martian”? Nu suntem în acest scenariu distopic, dar rămâne totuși o temă de reflecție la viața pe care am avea-o dacă Pământul ar deveni nelocuibil. Un joc de cărți creat de un profesor din Franța, ajuns între timp în peste 160 de țări, explică tocmai acest scenariu și arată cauzele și consecințele schimbărilor climatice.