A oscilat între print (Opinia studențească, Men's Health, Maxim, Marie Claire) și online (Vice, Glamour, Slow Forward, Mindcraft Stories). Are 12 ani de experiență în învățământul preuniversitar (I-XII, ca toată lumea).
Care este rolul unui inspector și cum ar trebui să se comporte el când merge în „inspecții”? Ce drepturi îi dă acestuia superioritatea ierarhică? Profesorii de Școala 9, Monica Halaszi și Horia Corcheș analizează statutul inspectorului și îl privesc prin lupa celor care au fost și de-o parte și de alta a baricadei. Este o profesie complexă care necesită foarte multe abilități. Iar omenia nu ar trebui să lipsească din fișa postului.
Nu se poate să nu fi auzit de Marina Abramović. Celebră pentru discursul estetic contondent, artista performativă și-a propus în 1974 să descopere cât de departe poate împinge limitele propriului corp într-un performance de șase ore intitulat „Rhythm 0”. Ce a făcut? Și-a provocat publicul să facă orice își dorește cu corpul ei, timp în care a stat nemișcată într-o galerie de artă.
A treia generație de elevi care a învățat de acasă aproape doi ani din cauza pandemiei de COVID-19 este în pragul examenelor naționale. Deși greva profesorilor a stârnit întrebări cu privire la susținerea examenelor naționale, ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că probele scrise la Evaluarea Națională și la Bacalaureat se vor susține. Și, ca în fiecare an, urmează emoțiile. Redacția Școala 9 a stat de vorbă cu mai mulți elevi de liceu care au trecut prin Evaluarea Națională și cu studenți care au dat și Bacalaureatul, pentru a afla ce a funcționat pentru ei înainte de examene.