A terminat Facultatea de Jurnalism din București și a început să lucreze în presă în 2016, în primul an de studii, la agenția de presă News.ro. A învățat apoi să vadă poveștile din spatele știrilor, ca reporter Libertatea, unde a lucrat în perioada 2018 - 2024. În prezent este reporter de investigații la Snoop. Scrie despre oamenii care schimbă câte puțin societatea, despre educație, mediu, animale și schimbări climatice, precum și despre cheltuirea banilor publici. Îi place Harry Potter, are trei pisici răsfățate și crede că locul stafidelor nu este în prăjituri.
Adolescenții sunt invitați la film și joacă în perioada 11-13 aprilie de către One World Romania. Festivalul OWR a pregătit pentru ediția de anul acesta Zilele Liceenilor, unde peste 900 de adolscenți sunt așteptați să participe la 6 proiecții de film, 7 ateliere și jocuri non-formale de educație civică și media, o expoziție despre deep fake, un târg de voluntariat, dezbateri și întâlniri cu autori și cineaști. Ce trebuie să faci ca să participi gratuit la evenimente?
Salarii mai mari decât până acum, la fel și bursele la masteratul didactic și „mai mult sprijin prin regândirea sistemului de învățământ”, este răspunsul ministrului Educației Ligia Deca la întrebarea adresată de Școala 9: cum ați atrage noi profesori în școlile românești? Aceasta a susținut o conferință în contextul grevei profesorilor, singura în mai bine de trei luni.
În vară am fost cu toții martorii unei mișcări de solidarizare extraordinară, când a avut loc greva profesorilor. Am apreciat vocile care ne-au susținut. Am asistat însă și la hărțuirile celor care, după caz, se aflau fie în tabăra greviștilor, fie a celor care au continuat să predea. Zilele acestea s-a discutat despre cazul Goethe, unde o mămică a acuzat un profesor de bullying după ce nu și-a mai trimis copilul la el la meditații. De ce nu ne solidarizăm și în astfel de cazuri? De ce nu ne solidarizăm să reclamăm abuzurile?